Odkopuję, bo szanowny pan z Abidżanu nadal działa. Właśnie odczytałam maila, oto treść:
Witaj Pan / Pani,
Jestem HERY FRANCOIS ROGER i zarządca ranczo specjalizujących się w sprzedaży i wynajmie konie i mieszka w Abidżanie, musiałem przeczytać sprzedaży reklam w internecie i chcę poinformować Państwa o moim pragnieniem zakup konia.
Dlatego chciałbym uzyskać więcej informacji (status paszportu konia jest at'ils Ci, że zaszczepione itp.).
Po dokonaniu płatności, będzie się przygotować do odzyskiwania konia Pójdę konia do Ciebie.
Dziękujemy za określenie ostatecznej ceny i metody płatności przelewem dla Ciebie?
Czekamy na czytanie was.
HERY FRANCOIS ROGER
Email:
[email protected] Hello Mr / Ms,
I am HERY FRANCOIS ROGER owner and manager of a ranch specializing in the sale and rental of horses and lives in ABIDJAN, I had to read your ad sales on the Internet and I want to inform you of my desire acquisition of your horse.
Therefore I would like more information (status of the horse passport is a at'ils you they vaccinated etc.).
Once payment is made, I will prepare for the recovery of the horse I'll go get the horse to you.
Thank you for specifying the final price and the method of payment by bank transfer for You?
Looking forward to reading you.
HERY FRANCOIS ROGER
Email:
[email protected]Jak to zobaczyłam, od razu coś mi zaświtało - już gdzieś to kiedyś widziałam - i proszę. Przeczucie się potwierdziło. 🙄